Word jij onze nieuwe stagiair werktuigbouwkunde?

Dit zijn wij

STYLE CNC machines ontwikkelt complete CNC Machines inclusief een eigen STYLE besturing. We hebben als fabrikant de controle en invloed op het gehele machine. STYLE CNC Machines BV heeft daardoor een unieke positie in een markt als machinebouwer. Onze machines zijn gemaakt voor klanten die zich richten op het produceren van enkele stuks en klein serie draai- en freesproducten. STYLE heeft klanten in de speciaal machinebouw, Scheepbouw, Vliegtuig industrie, Gereedschap makerijen, R&D prototypebouw en revisie- en technische service bedrijven. Wij kunnen inspringen op klant specifieke wensen. Deze flexibiliteit is voor onze klanten van belang en een kracht van ons bedrijf.

De bedrijfsgrootte van STYLE CNC Machines telt 65 personen. Hiervan zijn er 8 personen, verdeeld over de afdelingen R&D product (4) en R&D software (4), continue bezig met engineering en ontwikkelingen van de machines. STYLE CNC Machines is altijd op zoek naar Enthousiaste studenten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en beschikken over een creatieve en flexibele instelling.

Werktuigbouwkunde

Voor de afdeling R&D product, moeten de studenten affiniteit en kennis hebben van machineonderdelen, SolidWorks, sterkteleer, dynamica en productontwikkeling. STYLE biedt de studenten stageopdrachten waarbij alle facetten van werktuigbouwkunde aan bod komen. Als werktuigbouwkundig trainee werk je mee aan het innoveren en ontwikkelen van onze CNC draai- en freesmachines. Zelf ontwerpen, onderzoeken en meedenken in alle ontwikkelingen van het product en dit uitvoeren op zowel constructief, elektrisch, pneumatisch als hydraulisch vlak. Kortom, alle facetten waar een werktuigbouwkundige uitdaging in ziet. We hebben meerdere projecten liggen, en in samenspraak met de studenten wordt er gekeken naar een uit te voeren project. Deze projecten willen we graag in een kennismakingsgesprek toelichten.

Wij bieden

  • Een collegiale, informele werksfeer binnen een succesvolle en dynamische onderneming.
  • Korte werklijnen en stimulerende werkomgeving.
  • Marktconforme stagevergoeding en eventueel reiskostenvergoeding.
  • Direct contact met onze machines.

Ben je geïnteresseerd in deze stage? Stuur je sollicitatie naar stage@stylecncmachines.com