Word jij onze nieuwe stagiair technische informatica?

Dit zijn wij

STYLE CNC Machines is in Nederland de enige fabrikant van CNC en Teach-In draaibanken en CNC freesmachines. Deze machines zijn speciaal ontwikkeld voor de productie van enkelstuks en kleine series en maakt gebruik van de in huis ontwikkelde unieke machine besturing. STYLE is gevestigd in Bunschoten, Nederland. Hier bevindt zich het hoofdkantoor voor de ontwikkeling, productie en support van de machines met de assemblage-, R&D- en serviceafdeling. Naast het hoofdkantoor heeft STYLE eigen verkoopvestigingen in Nederland, België, Tsjechië en Polen en een uitgebreid dealernetwerk in vrijwel geheel Europa. Intercontinentale verkoop en export wordt vanuit het hoofdkantoor in Bunschoten verzorgd.

STYLE Besturing

Het hart van STYLE is de innovatieve besturing voor de draaibank en freesbank. Een zeer toegankelijke CNC besturing voor zowel de beginnende verspaner als voor de ervaren operator. Wat de STYLE besturing zo uniek maakt zijn de uitgebreide functionaliteiten, welke geen ander bedrijf ter wereld zo compleet aan kan bieden. Je tekent het werkstuk en voert dat direct uit op de draai- of freesbank.

Het programmeren van een werkstuk met de STYLE Draaien en STYLE Frezen besturing is vrij eenvoudig. Wij zeggen dat we de eenvoudigste besturing ter wereld hebben. Voor het uitvoeren van zo’n werkstuk heb je de nodige kennis van draaien, frezen, opspannen, materialen, gereedschappen nodig. De besturing draait onder Windows en is bijna volledig geschreven in C++. Het produceren van de machines en het ontwikkelen van de besturing wordt allemaal gedaan in onze vestiging in Bunschoten. Wij willen stagiaires graag de kans geven om aan de ontwikkeling van dit Nederlandse product mee te werken. We hebben een breed aanbod aan opdrachten waarvoor goede kennis van de programmeertaal C++ wordt verwacht.

Technische informatica

Voor onze afdeling Research & Development zoeken wij enkele studenten die uit een aantal uitdagende projecten kunnen kiezen. De opdrachten bestaan uit het uitbreiden, verbeteren en up-to-date houden van de besturing.

–          Plunge Milling

–          C-as Routines

–          Restmateriaal

–          Time-to-Go

–          Starten op willekeurige positie

–          Steekcyclus met schuine kanten

–          Manual Data Input Mode (MDI)

Geschikte kandidaten

  • Zijn communicatief, flexibel en hebben oog voor detail.
  • Hebben een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Hebben affiniteit met C++
  • Hebben ervaring met Git.
  • Hebben een zelfstandige persoonlijkheid.

Wij bieden

  • Een collegiale, informele werksfeer binnen een succesvolle en dynamische onderneming.
  • Korte werklijnen en stimulerende werkomgeving.
  • Marktconforme stagevergoeding en eventueel reiskostenvergoeding.
  • Direct contact met onze machines.

Ben je geïnteresseerd in deze stage? Stuur je sollicitatie naar stage@stylecncmachines.com