Spotlight: CNC Freesbanken

Spotlight: CNC Freesbanken

De STYLE BT 1500 CNC-freesmachine: gestart in het jaar 2000 evolueert als een open, eenvoudige, ouderwets ogende machine tot een prachtige matgrijze machine die perfect in ons assortiment van andere machines past.

Door de jaren heen is onze BT 1500 onze best verkochte freesmachine geworden. Een freesmachine die in vrijwel iedere machine werkplaats of reparatiewerkplaats past en zeer geschikt is voor machinebouwers. Door de bereikbaarheid en vele mogelijkheden is het een zeer flexibele machine die zich aan elke situatie kan aanpassen. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een correcte werkhouding en optimaal werkplezier voor de operator.

Deze freesmachine wordt in gemiddeld 8 werkdagen opgebouwd door onze enthousiaste montage engineers. Elke BT 1500 wordt op voorraad gebouwd en ‘ge-STYLED’ naar de wensen van de klant, zodat de kans op twee identieke BT 1500 freesmachines is klein.

De STYLE BT serie bestaat uit zes modellen freesmachines, waarvan er een aantal zijn modellen beschikbaar als een volledig gesloten machine. Deze freesmachines zijn ontworpen en speciaal ontwikkeld voor de productie van enkelstuks en kleine series.