Snelle Spanen 15 april 2015

Afbeelding niet beschikbaar

Snelle Spanen 15 april 2015

Laat 2015 het jaar worden waarin u efficiënter werkt dan ooit. Sneller verspanen begint bij de juiste combinatie van idee tot eindproduct.

Op 15 april slaan 5 doorslaggevende leveranciers uit de verspanende industrie de handen ineen om een themadag ‘Snelle spanen’ te organiseren; één dagdeel praktische informatie en tips van deze leveranciers brengen u direct verder als verspanende specialist. De kennis van 5 leveranciers samengebracht in één efficiënt frees event.

Deze themadag brengt CAD2M u van CAD-tekening via SolidCAM naar de machines van STYLE CNC Machines. Vervolgens wordt een blok hard staal van Hamel Metaal verspaant met de gereedschappen van de Hoffman Groep. Bemiddelingsbureau Profield werft voor u verspanend personeel. Een combinatie van leveranciers, producten en ervaring samengebracht in één efficiënte kennissessie.

Het ‘Snelle spanen’ event wordt gehouden op 15 april bij STYLE CNC Machines in het centraal gelegen Bunschoten. U kiest zelf welk dagdeel u het beste uitkomt; elke sessie bestaat uit een kosteloze workshop, vragenuur, demonstraties en lunch of diner. Inschrijven op een sessie is mogelijk om 09.30, 13.00 en 18.30.