Serviceaanvraag: direct in contact komen met onze Customer Support?

Niemand wil zich zorgen maken over een STYLE machine. Heeft u een serviceaanvraag? Wellicht heeft u technische ondersteuning nodig bij het gebruik van de STYLE machine. Heeft u een vraag over uw STYLE draaibank of freesbank? Heeft u hulp nodig bij het uitvoeren van een product in onze software? Onze Customer Support medewerkers staan voor u klaar!

Ik heb ondersteuning nodig van de STYLE Customer Support.

Onderstaand kunt u uw service(aan)vraag online versturen. Het formulier is nodig om uw melding in behandeling te nemen. Binnen 2 werkdagen na ontvangst van het serviceformulier wordt altijd contact met u worden opgenomen door de Customer Support. Door de serviceaanvraag zo compleet mogelijk in te vullen kunnen wij u beter en efficiënter helpen.

Vul het onderstaande formulier in of bel direct met onze Customer Support op +31 (0)33 – 20 525 20.

STYLE Customer Support: unieke service

Onze Customer Support is uniek dankzij onze fabrikantenservice. Alle CNC machines én besturing worden in Bunschoten geassembleerd, ontwikkeld en getest. De mensen op de CS hebben allen in het verleden als servicemonteur gewerkt, maar nu gekozen voor een baan op kantoor. Die ervaring in de buitendienst helpt hen te visualiseren wat de klant van hen nodig heeft, een belangrijke eigenschap voor deze functie.

Het is aan de Customer Support om de vragen en problemen bij de klant te identificeren. In ongeveer de helft van de gevallen lukt het de Customer Support om het probleem via de telefoon te verhelpen, in de andere gevallen sturen zij een service monteur op pad.

Dit alles moet ervoor zorgen dat de klant optimaal gebruik kan maken van de STYLE service, ofwel telefonisch via de Customer Support, ofwel via het bezoek van een service monteur.