Samenwerking met FANUC

Samenwerking met FANUC

STYLE CNC Machines staat bekend als een Nederlandse machinebouwer met een eigen CNC-besturingssysteem, gericht op efficiënte productie van enkelstuks en kleine series. De STYLE-besturing is ontwikkeld door de eigen R&D-afdeling van STYLE, waar de kracht ligt in de gebruiksvriendelijke software die gemakkelijk te leren en te gebruiken is.

Voor de gehele productlijn van alle machines is de STYLE-besturing hetzelfde. In de afgelopen jaren is er in samenwerking met de R&D-afdeling van FANUC gewerkt aan het combineren van de kracht van FANUC met de besturing van STYLE. FANUC is de grootste leverancier op de markt van CNC-besturingen, aandrijfsystemen en motoren en levert ook industriële robots en een aantal eigen machines, zoals de Robocut (EDM-machine) en Roboshot (servo-gestuurde spuitgietmachine) voor de automatisering van de productie-industrie. Door deze samenwerking verbeteren we de kwaliteit en veiligheid van onze besturing en kunnen we vertrouwen op de betrouwbaarheid van FANUC.

Het beste van beide werelden

De stabiliteit die de FANUC-motoren en aandrijfsystemen bieden in combinatie met de unieke STYLE-besturing, die visueel tekenen en programmeren van producten eenvoudig maakt, is uniek in de CNC-wereld. Bovendien kunnen we de door hen ontwikkelde technologieën gebruiken en implementeren in onze software. Dit resulteert in een STYLE-besturing die nog beter is afgestemd op de wensen en eisen van de klant. FANUC heeft ook al verschillende functies voor operatorondersteuning ontwikkeld, die wij als STYLE aan onze klanten kunnen bieden. De STYLE-machines zijn klaar voor Industrie 4.0 en communicatie met externe systemen (zoals robots). Daarnaast heeft onze klant een breder scala aan motortypes om uit te kiezen, wat betekent dat we kiezen voor betrouwbare en bewezen technologie. De wereldwijde beschikbaarheid van FANUC-onderdelen en -service is een extra voordeel. De STYLE-machines worden in heel Europa geleverd, wat het serviceniveau van STYLE naar een hoger niveau tilt.

Fanuc logo
Martin bouwt een Machine met Fanuc componenten