Salesmeeting STYLE

Afbeelding niet beschikbaar

Salesmeeting STYLE

Afgelopen maand vond bij STYLE weer de kwartaal ontmoeting tussen de verschillende verkopers plaats, de Salesmeeting 2011Q3. Daarbij is er kennis gemaakt met twee nieuwe medewerkers; Boris Vilhan, voor Slovakije en Filip Kriz ter uitbreiding van de vestiging van STYLE High Tech in Tsjechië. Naast de nieuwe collega’s waren ook de verkopers uit Duitsland, België, Tsjechië, Bosnië en Nederland aanwezig.

Met de start van het derde kwartaal is STYLE ook gestart met het nieuwe verkoopthema, de VIP dagen. Een persoonlijke behandeling en demonstratie van de verkopers en technisch personeel bij één van onze showrooms. Door de demonstratie toe te spitsen op de wensen en producten van de klant, is snel te zien met welk gemak en tijdswinst er op de machines van STYLE gewerkt kan worden.

Juist voor enkelstuks en kleine series ontwikkelde STYLE machines en besturingssoftware die u zullen verbazen in eenvoud en bedieningsgemak. Eenvoudig te leren voor de startende gebruiker, maar functioneel en uitgebreide mogelijkheden voor de ervaren CNC draaier of frezer.

De flitsende start van het VIP thema is enthousiast ontvangen, en beloofd een groot succes te worden. De eerste VIP demonstratie hebben inmiddels plaatsgevonden, en de rode loper ligt de komende weken nog regelmatig voor de deur.

Wilt u ook ervaren wat de STYLE machines en STYLE besturing voor u en uw unieke producten kunnen betekenen? Neem dan contact met een van onze verkopers op. Zij kunnen u alles over de mogelijkheden vertelen, maar zullen u vooral uitdagen zelf de STYLE machines en STYLE besturing te komen bekijken en proberen.