Ridderflex breidt uit: BT 1500 freesbank

Ridderflex breidt uit: BT 1500 freesbank

“Door de jaren heen heeft Ridderflex kunststof draaien en frezen tot een kunst verheven.”

logo ridderflex

Afgelopen juli hebben wij een STYLE BT 1500 freesbank mogen leveren bij Ridderflex. Deze machine is een prachtige aanvulling op hun machinepark, naast de BT 600 en de BT 1500e. Het zorgt ook voor extra verspaningscapaciteit.

STYLE BT 1500 freesbank

De BT 1500 is onze best verkochte freesbank waarbij veelzijdigheid en ergonomie hoog in het vaandel staan. Deze freesbanken zijn ontworpen en ontwikkeld speciaal voor de productie van maatwerk en kleine series.
Kort op een rij:

  • Gietijzeren frame uit één stuk gegoten voor hoge belasting
  • Toegankelijke bediening
  • Slag X/Y/Z 1500 x 650 x 600 mm
  • Tafelbelasting tot wel 1000 kg
  • Maximaal toerental 12000 rpm bij 11 kW motor
  • Volledig Nederlandse ontwikkeling en productie

Voor de volledige specificaties klik hier

Ridderflex is een echte uitblinker in het produceren van maatwerk aan de hand van een tekening of model. Zij werken dagelijks met rubber, kunststof of polyurethaan. Het bewerken van deze materialen is een specialistische klus en vergt andere kennis dan het verwerken van bijvoorbeeld metaal. Dankzij de jarenlange ervaring en het uitgebreide machinepark kan Ridderflex garanderen dat al het draai- én freeswerk van een hoge graad van nauwkeurigheid is.

Dankzij de snelle en gebruiksvriendelijke besturing profiteren ze bij Ridderflex van enorme tijdswinst. Daarnaast misstaan drie prachtige freesbanken naast elkaar in de fabriek ook niet.

Wilt u meer weten over Ridderflex of wellicht een kunststof product laten draaien of frezen? Kijk dan op hun website: www.ridderflex.nl