RhineTech: Solutionmakers in Metal

demo klant

RhineTech: Solutionmakers in Metal

“Niet voor niets is RhineTech ‘Solutionmakers in Metal’, een prachtige bedrijf met oog voor klant en de toekomst.”

RhineTech B.V. is een bekend bedrijf in de metaalsector. Zij houden zich bezig met het ontwerpen, tot bouwen en repareren van machines en apparaten. We zijn in gesprek met Frits van Bergen Henegouw, eigenaar van RhineTech B.V..

RhineTech staat voor vindingrijkheid, veelzijdigheid en vakmanschap. “Dit zijn de drie woorden die ons en onze werkwijze het beste typeren”, zegt Frits. “Wij geloven dat we voor elke vraag, hoe complex ook, een slimme oplossing kunnen bedenken dankzij de brede ervaring en vakbekwame medewerkers.”

Ze zijn betrokken vanaf het eerste ontwerp tot en met de productie en ingebruikstelling van hun producten. Daarnaast streeft RhineTech naar een biobased economy en werkt continue aan innovatieve en duurzame oplossingen voor de industrie, het MKB en verschillende gemeenten. Klanttevredenheid staat, net als bij STYLE, centraal. Samen geloven wij niet in onmogelijkheden, wel in functionele oplossingen voor alle klantwensen.

Inmiddels staan er twee STYLE machines in hun productie, een grote freesbank de BT 2000 en de net geleverde STYLE 510 draaibank. “We hebben wederom voor een STYLE machine gekozen, omdat dit niet de eerste machine is van STYLE. We waren bij het eerste contact positief verrast door de eenvoudig te begrijpen software en goede, flexibele service”, legt Frits uit. Het machinepark van RhineTech bestaat uit diverse CNC als conventionele draai- en freesbanken.

Niet voor niets is RhineTech ‘A Solutionmaker in Metal’, een prachtige bedrijf met oog voor klant en de toekomst.

Meer weten over RhineTech? Bekijk hun unieke projecten op: www.rhinetech.nl

demo klant

Medewerkers RhineTech krijgen een cursus van Gertjan.