Ontvang 50% Terug van de Aanschafprijs van Uw Oude Machine bij Inruil van Nieuw!

Op zoek naar een upgrade voor uw CNC machine? Profiteer van onze Inruilactie en ontvang maar liefst 50% van de aanschafprijs van uw oude machine terug bij de aankoop van een nieuwe!

Bijvoorbeeld: Stel, u heeft maximaal 10 jaar geleden een machine aangeschaft voor €50.000. U wilt upgraden naar een nieuwe machine van €60.000. Door uw oude machine in te ruilen, ontvangt u een ongelooflijke korting van €25.000 op uw nieuwe aankoop. U betaalt slechts €35.000!*

Hier is hoe het werkt:

Stap 1: Contacteer ons

  • Neem contact met ons op via een bericht of telefoontje om de voorwaarden te bespreken.

Stap 2: Ontdek ons aanbod

  • Verken onze uitgebreide selectie CNC machines op onze website en ontdek welke het beste aansluit bij uw behoeften.

Stap 3: Inruilen en besparen

  • Kies de gewenste machine en laat ons weten dat u geïnteresseerd bent in de Inruilactie. U ontvangt maar liefst 50% van de aanschafprijs van uw oude machine terug bij de aankoop van uw nieuwe CNC-machine.

Onze deskundige verkopers staan klaar om u door het inruilproces te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden. Wacht niet langer om uw productie naar een hoger niveau te tillen met STYLE CNC Machines!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Met STYLE CNC Machines, is het upgraden van uw productie nog nooit zo eenvoudig en voordelig geweest.

style draaibank frames

Voorraad modellen

Wij bouwen onze machines het hele jaar door, zelfs als ze nog niet verkocht zijn. Hierdoor kunnen wij machines leveren in een korte tijdsbestek. Bekijk alvast een aantal voorraad modellen

STYLE 510, STYLE BT 1500 en de STYLE 750 (900) demomachines

Demo machines

Op onze demo machines geven wij demonstraties aan bezoekers om onze STYLE besturing te laten zien. Hierdoor verkopen wij deze machines met een scherpe lagere prijs.

STYLE freesbanken klaar voor de klant

Korte levertijden

De meeste machines worden op voorraad gebouwd hierdoor kunnen wij onze machines binnen een korte tijdsbestek uitleveren aan onze klanten.

Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken

Bij het maken van een afspraak kunnen wij uw bezoek op de juiste manier afstemmen. Zo staan wij en u niet voor onnodige verrassingen.