Vrijblijvend aan de slag met een offerte op maat.

Liever direct in contact met onze verkoop binnendienst?

Verstuur direct een e-mail
Februari actie - 25 % aanbetaling - 0 % rente

Ontvang Nu Jouw Nieuwe Machine met 0% Rente – Betaal Slechts 25% Aan!

De allerNIEUWSTE aanbieding van 2024 is bekend! Profiteer nu van ons unieke aanbod en ontvang jouw nieuwe machine door slechts 25% aan te betalen, en de rest in termijnen te betalen zonder rente!

Ontvang Nu Jouw Nieuwe Machine met Gemak:

 

  • Betaal slechts 25% als aanbetaling
  • De rest van het bedrag in termijnen, zonder enige rente
  • Geniet van hoogwaardige machines voor jouw bedrijf

 

Dit aanbod is ontworpen om jou te helpen investeren in de apparatuur die je nodig hebt, zonder je zorgen te maken over rentekosten. STYLE staat bekend om zijn betrouwbare machines, en met dit aanbod wordt het nog eenvoudiger om jouw bedrijfsactiviteiten te optimaliseren.

Deze aanbieding is geldig tot eind februari. Mis het niet!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u graag een up to date machinepark? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan direct een demonstratie in en ervaar zelf de kracht van onze CNC machines.

Al onze machines zijn ontworpen en ontwikkeld speciaal voor de productie van enkeltuks, kleine series en maatwerk. Op alle STYLE machines wordt dé unieke STYLE Besturing uitgeleverd. Ook bestaande STYLE machines kunnen naar de nieuwe STYLE Besturing worden geüpdatet, waardoor ook deze machines voorzien zijn van de laatste besturingstechnologie. Het wordt nog eenvoudiger om te draaien en frezen met onze unieke innovaties. De voordelen en eenvoud van de vorige STYLE versies en de nieuwste toepassingen op het gebied van intuïtief programmeren zijn in deze nieuwe besturing samengebracht.

Start hier met het verspanen op een nieuwe machine! We zetten de mogelijkheden voor uw nieuwe CNC machine op een rij. Vul het onderstaande formulier in of bel direct met onze verkoop binnendienst +31 (0)33 – 20 525 11.

Liever direct onze verkopers benaderen?

Erwin Koelewijn

Sales Noord & Oost Nederland

Michel Haaima

Sales Midden & West Nederland

Jeroen ter Haar

Sales Zuid Nederland

Geert de Langhe

Sales België