Metaaldraaibank, speciaal voor enkelstuks en kleine series

Sneller programmeren en nog sneller switchen tussen producten – de STYLE CNC metaaldraaibank is in zijn klasse ongeëvenaard en biedt optimale flexibiliteit voor het cnc draaien van de meest uitgebreide producten in enkelstuks en kleine series. Aangezien voor dit soort CNC machines vaak de term teach-in wordt gebruikt gaat de STYLE Besturing nog een stuk verder: het combineert de eenvoud van een teach-in draaibank met de functionaliteit van een volwaardige CNC draaimachine. Alle STYLE machines zijn daarom uitgevoerd met de snel en eenvoudig aan te leren STYLE Besturing: een intuïtieve touch besturing, perfect voor enkelstuks en kleine series.

Metaaldraaibank: Europese A-merk componenten, stabiel verspanen

Het gebruik van bekende Europese A-merk componenten en de krachtige constructie staat garant voor een hoge betrouwbaarheid en optimale resultaten. Voor de verspaner met zeer hoge eisen zijn alle modellen bovendien uit te voeren met extra zware lagering (grotere doorlaat), verzwaarde losse kop met grotere pinole diameter en een sterkere hoofdmotor voor een nog hoger koppel.

Het zwaar uitgevoerde gietijzeren frame met dubbele prisma`s zorgt voor stabiliteit en nauwkeurigheid. De vormgeving van de STYLE metaaldraaibanken zijn modern en professioneel.

Het ergonomisch design zorgt voor een juiste werkhouding en optimaal werkplezier van de gebruiker.

 Waarom een metaaldraaibank van STYLE CNC Machines:

  • STYLE Besturing met intuïtieve touch programmering
  • Eenvoud gekoppeld aan uitgebreide CNC mogelijkheden
  • Robuust ontwerp en A-merk componenten voor stabiel verspanen
  • Ergonomisch doordacht
  • Optimaal voor enkelstuks en kleine series
  • CNC ervaring niet vereist
  • Verrassend gunstige prijs-kwaliteit verhouding

Geïnteresseerd in een metaaldraaibank?

U kunt direct een vrijblijvende demo aanvragen of neem telefonisch contact met ons op via 033-2052500.