Machine + verspaner voor professionele verspaner

Afbeelding niet beschikbaar

Machine + verspaner voor professionele verspaner

STYLE CNC Machines komt met een uniek samenwerking speciaal voor verspanende specialisten. Een CNC draai- of freesbank in combinatie een vakkundige vakman.

Vanuit de markt kreeg STYLE CNC Machines, fabrikant van draai- en freesbanken, diverse vragen over geschikt personeel op haar producten. Voor ondernemers is wel de ruimte en ambitie om te investeren, maar technisch personeel is regelmatig de bottleneck. Dit najaar is de samenwerking gestart met detacheringsbureau Profield CNC Professionals. Een combinatie speciaal voor de verspanende specialist, completer dan ooit.

“We denken dat er belangstelling voor is, zeker gezien het gegeven dat het tegenwoordig moeilijk is om aan vakkundig personeel te komen. Ik constateer dat bedrijven terughoudend zijn met nieuwe investeringen doordat ze maar moeilijk aan goede verspaners kunnen komen.” Sales manager Michel Haaima denkt dat gat te kunnen dichten met het detacheringsbureau Profield CNC Professionals. Dat bureau wordt geleidt door Jeroen van de berg en Wiebe de Boer. “Zij struinen de markt af op zoek naar vakkundige verspaners, die vrij beschikbaar zijn. Het zijn geen hunters. Het is aan de klant of ze in zee gaan met een van de verspaners uit het bestand van Profield. Het moet klikken. Daarnaast bepaalt de klant of het een vast of tijdelijk dienstverband wordt of dat de verspaner op detacheringsbasis wordt aangenomen, het is aan de klant.”