Inspireren met metaal en machine: primeur op Metavak

Afbeelding niet beschikbaar

Inspireren met metaal en machine: primeur op Metavak

STYLE CNC Machines beleeft dit jaar een primeur op de Metavak. Naast haar normale stand zal STYLE namelijk ook met twee machines op het Demoplein staan.

 Er zullen alle dagen tijdens Metavak demonstrateurs van STYLE aanwezig zijn om uitleg en doorlopende demonstraties te geven. Ook is kennisoverdracht een belangrijk aspect van het Demoplein. De toekomst staat dit jaar centraal bij STYLE op METAVAK. STYLE wil onder andere scholieren en beginnend technisch personeel enthousiast maken als het gaat om draaien en frezen. Er is meer dan ooit goed geschoold technisch personeel nodig in dit beroepenveld en STYLE wil daarom tonen wat er allemaal mogelijk is met CNC techniek. Door deelname aan het demoplein wil STYLE de bezoekers inspireren en een kijkje geven in deze prachtige industrie.

metavak

Ook zal de snelheid van de STYLE machines worden gedemonstreerd. Efficiency is voor (productie)bedrijven steeds belangrijker en als het gaat om enkelstuks en kleine series, behoren de STYLE machines tot de snelste en meest toegankelijke ter wereld. Het proces van materiaal tot eind product wordt door de werkende machines getoond aan het geïnteresseerde publiek. Met deze doorlopende demonstraties wil STYLE aantonen wat de uiteenlopende mogelijkheden zijn met CNC draaien en frezen. De maakindustrie is volop in beweging en door de continue uitleg worden bezoekers bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en trends.

Er zullen twee producten worden gemaakt: een wijnstopper en een fotohouder, die elke bezoeker na een bezoek aan het demoplein mee naar huis kan nemen. Daarnaast wordt er een ‘photo booth’ geplaatst, waar de bezoekers op de foto kunnen en die in hun zojuist geproduceerde fotohouder mee kunnen nemen.

“Wij hopen met deze invulling van het demoplein op deze beurs een mooie toevoeging te zijn met veel interactie en kwaliteit”, zegt Michel Haaima, sales manager Benelux. Naast het Demoplein heeft STYLE natuurlijk ook haar normale stand op METAVAK, waar zij elke dag klaar zullen staan om de mogelijkheden van de CNC draai– en freesmachines te tonen.

Wij hopen u te mogen verwelkomen tijdens de Metvak in Gorinchem van 31 oktober – 2 november op stand nummer 234 en op het demoplein. Graag tot dan!

Meer informatie? Neem contact op met ons sales team.

Erwin Koelewijn +31 6 12 62 63 39
Noord & Oost Nederland

Michel Haaima +31 6 51 79 88 57
Midden & West Nederland

Jeroen ter Haar+31 6 10 31 88 20
Zuid-Nederland