Word jij onze nieuwe stagiair Industrieel Product Ontwerpen?

Dit zijn wij

STYLE CNC machines ontwikkelt complete CNC Machines inclusief een eigen STYLE besturing. We hebben als fabrikant de controle en invloed op het gehele machine. STYLE CNC Machines BV heeft daardoor een unieke positie in een markt als machinebouwer. Onze machines zijn gemaakt voor klanten die zich richten op het produceren van enkele stuks en klein serie draai- en freesproducten. STYLE heeft klanten in de speciaal machinebouw, Scheepbouw, Vliegtuig industrie, Gereedschap makerijen, R&D prototypebouw en revisie- en technische service bedrijven. Wij kunnen inspringen op klant specifieke wensen. Deze flexibiliteit is voor onze klanten van belang en een kracht van ons bedrijf.

De bedrijfsgrootte van STYLE CNC Machines telt 65 personen. Hiervan zijn er 8 personen, verdeeld over de afdelingen R&D product (4) en R&D software (4), continue bezig met engineering en ontwikkelingen van de machines. STYLE CNC Machines is altijd op zoek naar Enthousiaste studenten die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan en beschikken over een creatieve en flexibele instelling.

Industrieel Product Ontwerpen

Op de afdeling R&D product verbeteren wij de STYLE machines continue. Dit doen wij zowel mechanisch als ook voor design van de machines. Het design van de machines is een belangrijk aspect voor STYLE. Het is een beeldmerk in de verspanende industrie. Door de continue ontwikkeling kunnen wij dit blijven uitstralen. Hierin luisteren we graag naar de mening van studenten die de toekomst voor ons bedrijf en de industrie zijn. Wij hebben meerdere projecten liggen die we graag in een kennismakingsgesprek willen toelichten. In samenspraak met studenten worden er dan naar de projecten gekeken en bepaald waar de interesses van de student liggen.

Wij bieden

  • Een collegiale, informele werksfeer binnen een succesvolle en dynamische onderneming.
  • Korte werklijnen en stimulerende werkomgeving.
  • Marktconforme stagevergoeding en eventueel reiskostenvergoeding.
  • Direct contact met onze machines.

Ben je geïnteresseerd in deze stage? Stuur je sollicitatie naar stage@stylecncmachines.com