Het nieuw jaar 2012 van start, veel mooie evenementen voor STYLE High Tech

Afbeelding niet beschikbaar

Het nieuw jaar 2012 van start, veel mooie evenementen voor STYLE High Tech

Met de start van het nieuwe jaar 2012, kijken we vooruit op wat een bijzonder jaar gaat worden. In februari al start het beursjaar met de toonaangevende Metav beurs in Dusseldorf. De Metav start 28 februari, STYLE High Tech is te vinden in hal 17, stand C32.

Direct aansluitend daarop start op 13 maart de Nederlandse Technishow in de Jaarbeurs in Utrecht. Zoals al vele jaren is STYLE High Tech te vinden in hal 8 op stand E90.

Tijdens de Technishow 2012 zal STYLE aanwezig zijn met o.a. de 1750 XXL machine; een enorm uitgebreide draaibank met een hydraulische losse kop, vierslag automatische turret en automatische versnellingsbak. Daarnaast zijn natuurlijk de BT1500 freesbank, de 750 draaibank en die vernieuwde 510 draaibank te zien.

Zoals altijd is de stand van STYLE op de Technishow een mooie gelegenheid voor bestaande klanten en relaties om te ontdekken wat de laatste innovaties en productverbeteringen zijn, maar vooral ook voor geïnteresseerden om te zelf te zien wat de STYLE draai- en freesbanken zo uniek maakt

De STYLE draai- en freesbanken, in combinatie met de uiterst gebruiksvriendelijke STYLE Besturing zijn de machines voor enkelstuks en kleine series. Voor ondernemers in de verspanende industrie is de stand van STYLE tijdens de Technishow de uitgelezen kans om te ontdekken wat de draai- en freesmachines van STYLE aan uw bedrijf kunnen toevoegen. Kom naar de stand en ontvang een demo van de Ladies with Style!