STYLE High Tech 15 jaar

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE High Tech 15 jaar

Het is deze maand exact 15 jaar geleden dat STYLE High Tech uit Bunschoten, fabrikant van CNC draai- en freesbanken, op de markt kwam met de STYLE Besturing, speciaal voor het draaien of frezen van enkelstuks en kleine series.

STYLE High Tech viert daarom feest en wil dit delen met al haar bestaande en nieuwe klanten en geeft gedurende de jubileummaand september 15% korting op haar “bestseller” de STYLE 510 draaibank. Mede dankzij dit model heeft STYLE al meer dan 1000 machines verkocht in Europa.

Al bij de introductie in 1995 onderscheidde de STYLE Besturing zich door optimaal gebruikersgemak en eenvoud. In het segment waar STYLE High Tech zich begeeft gaat het voornamelijk om bedrijven die enkelstuks en kleine series draaien of frezen: bedrijven die zich onderscheiden door flexibiliteit en snelle omsteltijden. Omdat het één van de kerntaken van de afdeling R&D van STYLE High Tech is om continu verbeteringen en extra toepassingen met de eindgebruikers te bespreken, is het bedrijf tot er op de dag van vandaag in geslaagd om zich blijvend te onderscheiden op het gebied van gebruikersgemak en eenvoud. De STYLE Besturing stelt de gebruiker centraal. Hierdoor kunnen draaiers en frezers snel en eenvoudig een product programmeren.

Inmiddels is STYLE High Tech uitgegroeid tot marktleider van CNC draai- en freesmachines voor enkelstuks en kleine series in Nederland en zijn er in Europa inmiddels meerdere vestigingen

Alle informatie over de speciale jubileumaktie van dit puur Nederlandse bedrijf is te vinden op de website www.stylehightech.nl