Grote belangstelling voor thema avond VTI Roeselare (BE)

Afbeelding niet beschikbaar

Grote belangstelling voor thema avond VTI Roeselare (BE)

Op donderdagavond 22 maart vond in het opleidingsgebouw van VTI Roeselare een thema-avond plaats, georganiseerd door leerlingen en leraren van de opleiding STMP; Secondaire Technische Mechanische Productietechnieken.

Het thema voor deze drukbezochte avond was Synchronous Technology, verdiept in CAD en CNC draaien en frezen. Ook STYLE High Tech was aanwezig ter promotie van de STYLE Besturing en STYLE draai- en freesbanken. Onder grote belangstelling van vele leerlingen, leraren en geintreseerden werden diverse technische opdrachten op de praktijk machines uitgewerkt.

Eén van de opdrachten was het produceren van een verschaalde velg. Het product werd op de STYLE machines geprogrammeerd en gemaakt aan de hand van DxF bestanden. Ook na het afwerken van de velg waren er nog vele demonstraties van de leerlingen op de diverse CNC machines.

Met ruim 40 deelnemende bedrijven en bijna honderd deelnemers, keek de organisatie terug op een zeer geslaagde avond. Naast een dankwoord voor de deelnemende bedrijven, werden ook al diverse uitnodigen gedaan voor een volgende editie