Glamour in Harderwijk

Afbeelding niet beschikbaar

Glamour in Harderwijk

Stof, vet en vuile handen in de verspanende sector? Dat is niet overal meer het geval! Anno 2012 heeft de metaalsector stijl, van gland tot glamour!

Tijdens de afgelopen Techni-Show maakten de medewerkers van Machinefabriek Harderwijk al de blits door in orginele Cadillac limousine op het beurs terrein te arriveren. Geheel in stijl, geparkeerd op de VIP parkeerplekken direct naast de ingang van de Jaarbeurs, trok deze bijzondere classic al veel aandacht. Tijdens de beurs werd de deal beklonken voor een nieuwe STYLE 510 draaibank.

Deze week is de draaibank geplaatst en voor Machinefabriek Harderwijk ook weer een mooie gelegenheid om op gepaste wijze te vieren. “Kijk, verspanen en nauwkeurigheid zit ‘m in je vingers, maar glamour zit natuurlijk in je bloed!” Grapt eigenaar Karel Prakken van Machinefabriek Harderwijk. “Elke dag zijn we in ons bedrijf bezig met techniek en metaal, en daaromheen moet je natuurlijk ook een beetje lol maken met de oude Cadillac limo. Vandaag is de nieuwe STYLE 510 draaibank in gebruik genomen en dat vieren we. Als de eerste spanen gemaakt zijn, word dat altijd gevierd met champagne. Zo ook vandaag!”

VIP dagen, rode lopers, limo’s en champagne… Het zijn allemaal leuke knipoogjes die het werken met techniek en de STYLE machines leuker maken. Wij wensen Machinefabriek Harderwijk; Karel Prakken en zijn medewerkers veel plezier toe met hun nieuwe machine!” Aldus Michel Haaima, sales manager van STYLE High Tech. “Het is leuk om te zien dat bedrijven als Machinefabriek Harderwijk hun vakmanschap en expertise combineren met een gezonde dosis humor. En we zijn dankbaar voor hun vertrouwen in STYLE!”