Gaan met die Spaan op 29 november bij STYLE CNC Machines

Afbeelding niet beschikbaar

Gaan met die Spaan op 29 november bij STYLE CNC Machines

gaan met die spaan

Gaan met die Spaan op 29 november bij STYLE CNC Machines

Het bewijs dat spanen maken beter en efficiënter kan!

Verspanen is topsport: u verkent de grenzen om op de toppen van uw kunnen te produceren. De juiste uitrusting is daarom essentieel voor de beste prestatie.
Tijdens een 2 uur durende sessie leveren wij als partners het bewijs dat spanen maken beter kan. Een korte presentatie en aansluitend een spectaculaire live voorbewerking op het bewerkingscentrum STYLE MC 1000 met GARANT Gereedschappen en de SolidCAM software.

Het fundament onder een effectieve metaalbewerking wordt gevormd door 3 pijlers: het betrouwbare MC1000 CNC bewerkingscentrum van STYLE CNC Machines zorgt voor een optimaal resultaat, een efficiënt proces en constante workflow. Met de juiste kwaliteitsgereedschappen van Hoffmann Group worden zelfs onder de moeilijkste omstandigheden de beste resultaten behaald en kan flink worden bespaard op de kosten van tooling. Ten slotte zorgt de revolutionaire SolidCAM software van CAD2M voor een betrouwbaar toolpath en optimale prestaties met elk materiaaltype.

Tijdens het event Gaan met die Spaan op dinsdag 29 november a.s. leren de bezoekers efficiënter te verspanen door deze keten op een goede manier vorm te geven. Ook brengt deze themadag de belangstellenden van een CAD-tekening via SolidCAM, naar een STYLE MC1000 bewerkingscentrum, welke een product verspaant met GARANT gereedschappen. Er kan worden gekozen uit een twee uur durende middag- of avondsessie. Voor beide sessies is er gelegenheid voor een lekkere hap en drankje en na afloop is er de mogelijkheid voor een borrel. Het wordt een ideale gelegenheid om kennis te verrijken en bij te praten met vakgenoten over de meest effectieve manier van metaalbewerking.