Freesbank, ideaal voor enkelstuks en kleine series

Freesbank: een computergestuurde machine waarbij met behulp van een roterende beweging (een frees), materiaal verwijderd kan worden. Onze computergestuurde freesmachines bieden een zinvolle en efficiënte oplossing voor ontzettend veel toepassingen. Of u nu aluminium, RVS, messing of andere metalen wilt frezen met uw machine, STYLE CNC freesmachines bieden het u allemaal. Een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, daar staan wij voor!

Een freesmachine van STYLE CNC is de perfecte keuze!

Wij zijn als enige bedrijf in Nederland gespecialiseerd in het ontwikkelen van CNC draaibanken en freesbanken. Wij richten ons volledig op kleine series. Het bijzondere van ons bedrijf is dat de besturing van de machines door ons zelf gemaakt wordt. Op deze manier zijn wij, en u ook, ervan verzekerd dat de machines van goede kwaliteit zijn. Bovendien worden de freesmachines uitvoerig getest. We bieden machines aan voor toeleveranciers, maar produceren ook voor de scheepsindustrie, speciaal machinebouw en machinebouwers. Voor CNC frezen bent u bij ons dus aan het goede adres!

Ja, ik wil meer informatie over jullie freesmachine!

Bent u op zoek naar een bedrijf waarbij een CNC freesmachine gericht is op kleine series en u daarnaast een gunstige prijs en kwaliteitsverhouding aanbiedt? U kunt direct een vrijblijvende demo aanvragen of neem telefonisch contact met ons op via 033-2052500.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen, acties en aanbiedingen