FD Gazellen 2020: STYLE winnaar voor het VIERDE jaar op rij!

STYLE FD Gazelle award

FD Gazellen 2020: STYLE winnaar voor het VIERDE jaar op rij!

‘Gefeliciteerd! Style CNC Machines B.V. is één van de 772 snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee bent u FD Gazelle 2020 in de regio Oost, in de categorie groot.’ Team FD Gazellen

Een omzetgroei van minimaal 20% over 3 jaar en het laatste jaar winstgevend afsluiten. Resultaat: de FD Gazellen Award voor één van de snelste groeiende bedrijven van Nederland.  Iets om blij, maar vooral ook heel trots op te zijn.

BEDANKT!

STYLE is enorm blij met de award. Deze prijs bevestigt dat wij nog steeds de juiste koers varen. De jaarlijkse groei bewijst dat onze klanten zeer loyaal zijn, de persoonlijke service en de professionaliteit van ons personeel en onze CNC machines waarderen. Daarnaast is deze prijs een mooie beloning voor het hele STYLE team dat dagelijks keihard werkt om de mooiste en beste machines uit te leveren aan onze klanten. Alle klanten willen we bedanken voor hun vertrouwen in ons als dé Nederlandse CNC machinebouwer voor enkelstuks en kleine series. Zonder deze toewijding zouden we nooit zó groot zijn geworden.

STYLE FD Gazelle award

Al sinds haar oprichting in 1991 heeft STYLE haar focus op de eenvoudige productie van enkelstuk en kleine series. STYLE is fabrikant van draai- en freesmachines, van ontwikkeling tot eindproduct. Van besturing tot service geheel in eigen hand. Dit maakt dat STYLE een bekende en betrouwbare leverancier is voor bedrijven in de machinebouw, prototyping en onderhoud. Wij dragen zorg voor de continuïteit van onze machines met onze unieke en betrouwbare fabrikantenservice. Van een ingebruikstelling op locatie tot het snel leveren van een onderdeel; STYLE wil u doen verwonderen met deze flexibele service. STYLE is het juiste adres voor demonstraties, trainingen, onderhoud, keuringen en klantspecifieke projecten.

foto Bastiaan Clement

``Dat we nu voor de vierde keer op rij te horen krijgen dat we behoren tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland went niet. Het is fantastisch om deze mijlpaal te kunnen vieren in ons nieuwe pand en biedt ons de mogelijkheid en ruimte om verder door te kunnen groeien.”

Bastiaan Clement, managing director