FD Gazellen 2018: STYLE winnaar voor het tweede jaar op rij!

FD gazellen award 2018

FD Gazellen 2018: STYLE winnaar voor het tweede jaar op rij!

‘Gefeliciteerd! Style CNC Machines B.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Daarmee bent u winnaar van de FD Gazellen 2018’ Team FD Gazellen

Een omzetgroei van minimaal 20% over 3 jaar en het laatste jaar winstgevend afsluiten. Het waren twee belangrijke eisen om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Award. Eisen waaraan STYLE CNC Machines uit Bunschoten met gemak voldoet voor het tweede jaar op rij. Resultaat: de FD Award voor één van de snelste groeiende bedrijven van Nederland.

Juiste koers

STYLE is enorm blij met de award. De enige machinebouwer in Nederland die écht innoveert. Deze prijs bevestigd dat wij de juiste koers varen. Daarnaast is deze prijs een mooie beloning voor het hele STYLE team dat dagelijks keihard werk om de mooiste en beste machines uit te leveren aan onze klanten.  “We leggen de focus op de Nederlandse markt en hebben onze productrange de afgelopen jaren flink uitgebreid. Deze uitbreiding is het gevolg van vragen vanuit de markt. Daarnaast hebben we ons sales team uitgebreid waardoor een groter gebied in Nederland actief wordt benaderd. Ook zijn wij dagelijks bezig met innoveren met ons eigen R&D team, zowel op productniveau als op softwarevlak. Door een hele actieve marketing lopen wij voorop in de maakindustrie. We hebben een zeer hoog herhalingsaankoop percentage omdat wij onze afspraken met de klant nakomen”, aldus Bastiaan Clement, managing director.

FD gazellen award 2018

Al sinds haar oprichting in 1991 heeft STYLE haar focus op de eenvoudige productie van enkelstuk en kleine series. STYLE is fabrikant van draai- en freesmachines, van ontwikkeling tot eindproduct. Van besturing tot service geheel in eigen hand. Dit maakt dat STYLE een bekende en betrouwbare leverancier is voor bedrijven in de machinebouw, prototyping en onderhoud. Wij dragen zorg voor de continuïteit van onze machines met onze unieke en betrouwbare fabrikantenservice. Van een ingebruikstelling op locatie tot het snel leveren van een onderdeel; STYLE wil u doen verwonderen met deze flexibele service. STYLE is het juiste adres voor demonstraties, trainingen, onderhoud, keuringen en klantspecifieke projecten.

foto Bastiaan Clement

``Dat we nu voor de tweede keer op rij te horen krijgen dat we behoren tot een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland went niet. Het is een groot compliment voor ons hele team. Dit jaar zijn ook nog eens de criteria die het FD hanteert om in aanmerking te komen aangescherpt. Om genomineerd te worden weegt het FD de cijfers van vele bedrijven af en worden alleen de snelst groeiende bedrijven genomineerd. Daarom zijn we dit jaar extra trots op deze prestatie. Na de doorstart met STYLE konden we hier alleen maar van dromen. Inmiddels werken we met 60 mensen in vier landen en tal van dealers vanuit het hoofdkantoor in Bunschoten. Binnenkort wordt gestart met de bouw van ons nieuwe pand, ook in Bunschoten. Het nieuwe kantoor biedt ons de mogelijkheid en de ruimte om verder door te groeien. We zijn klaar om Nederland te gaan veroveren. Op naar de tiende FD Gazellen!”

Bastiaan Clement, managing director