EU Politici bezoeken STYLE op EMO2011

Afbeelding niet beschikbaar

EU Politici bezoeken STYLE op EMO2011

De woensdag van de EMO 2011 beurs in Hannover werd verijkt met een bezoek van geïnteresseerde EU politici. Een werkbezoek aan diverse bedrijven in de machinebouw. Ook een bezoek aan STYLE High Tech was onderdeel van het beursbezoek.

Wouter van Halteren, directeur van STYLE High Tech informeerde de delegatie over de innovaties van STYLE in de CNC besturing, het machineontwerp en de strategische aanpak van marketing en verkoop in europa. Met de ontwikkeling van machines en software speciaal voor enkelstuks en kleine series biedt STYLE een veelzijdige machine met toegankelijke software voor de beginnende verspaander en uitgebreide functionaliteiten van de veeleisende verspaander.

De EU delegatie ontving een krachtige demo van de Lady with STYLE, een demonstratie op de STYLE 510 draaibank, uitgerust met de uiterst gebruiksvriendelijke STYLE Besturing.

Enkele leden van de delegatie liet weten de besturing en het intuïtieve gebruik daarvan echt een toegankelijke benadering van CNC te vinden. Het leren werken met verspanende machines is met de STYLE besturing een kwestie van uren in plaats van weken!