Dimatech vijf jaar STYLE dealer: ideale samenwerking tussen het Midden en Oosten van Nederland

STYLE dealer: Dimatech

Dimatech vijf jaar STYLE dealer: ideale samenwerking tussen het Midden en Oosten van Nederland

Dimatech showroom

Dit jaar vieren Dimatech en STYLE hun vijfjarig jubileum. Het Varssevelds bedrijf heeft de exclusieve verkooprechten van STYLE machines in de Achterhoek en we mogen gerust stellen dat deze samenwerking zijn vruchten heeft afgeworpen.

“De afgelopen vijf jaar hebben wij de samenwerking met STYLE als fantastisch ervaren”, aldus Martijn Stolte, eigenaar Dimatech. “STYLE heeft net als Dimatech de service hoog in het vaandel staan, dat vinden wij erg belangrijk. Dankzij de korte lijnen met STYLE kunnen we ook snel schakelen naar de wens van de klant.”

Ruim 30 machines in de Achterhoek

Dimatech begon ruim 11 jaar geleden met de in – en verkoop van metaalbewerkingsmachines en is inmiddels uitgegroeid tot een vast begrip in de regio. Inmiddels kan men bij Dimatech terecht voor werkplaatsbenodigdheden, verspanende gereedschappen – en machines. Ook worden er tweedehands verspanende machines verkocht, waarvan ook een aantal van STYLE. In deze vijf jaar heeft Martijn al 30 nieuwe STYLE machines verkocht in de regio en kunnen we oprecht spreken van een succesvolle samenwerking. Bastiaan Clement, algemeen directeur van STYLE CNC Machines, is erg blij met de samenwerking. “De samenwerking met Dimatech heeft ervoor gezorgd dat onze machines overal in de Achterhoek te vinden zijn. Daarnaast wordt er een STYLE draaibank gebruikt voor demonstraties, wat ons ook weer onder de aandacht brengt bij nieuwe potentiële klanten.”

STYLE dealer: Dimatech

Klantspecifieke orders

Naast dat STYLE een vast assortiment CNC draai- en freesbanken heeft, wordt er met de klant altijd actief meegedacht en kunnen aan bijna alle wensen en eisen worden voldaan. Zo ook voor de klant Maalderink uit Zelhem: “Style bouwt de machines zelf, daardoor kunnen we ook speciaal machines aan de klant aanbieden die niet standaard in het pakket zitten. Binnenkort leveren we dan ook de allereerste STYLE HMC1200 freesbank uit aan Maalderink.

Beide bedrijven zien de toekomst positief tegemoet en hopen en verwachten nog lang en goed samen te werken.

Bel Dimatech voor een demonstratie van de STYLE 510 draaibank in hun showroom

ADRES
Varsseveld, Guldenweg 9
7051 HT
EMAIL
info@dimatech.nl
TELEFOONNUMMER
+31 (0) 315 231 591
Dimatech showroom