Dimatech start showroom STYLE in Achterhoek

Afbeelding niet beschikbaar

Dimatech start showroom STYLE in Achterhoek

STYLE is een samenwerking gestart met het in Varsseveld gevestigde bedrijf Dimatech. Met deze samenwerking heeft Dimatech de exclusieve verkooprechten van STYLE machines in de Achterhoek.

Dimatech is in de Achterhoek al vele jaren een bekende toeleverancier in de Achterhoek van tooling, gereedschap en werkplaatsinrichting. Ook worden al een tijd tweede hands verspanende machines verkocht. Eigenaar Martijn Stolte: “We verkopen bijna alles voor de technische, verspanende specialist in de regio. Naast de handel in occasions willen we graag ook nieuwe machines aan onze klanten aanbieden. Natuurlijk kiezen we dan voor de top machines van STYLE!”

“Dimatech is de juiste partij om mee samen te werken.” aldus Sales manager Michel Haaima. “Een regionaal kundig bedrijf met een vaste klantenkring. De juiste kennis, aandacht en betrouwbaarheid! Vanaf het nieuwe jaar zal er een STYLE 510 draaibank in de Dimatech showroom staan voor demonstraties. Ook zullen Dimatech en STYLE elkaar ondersteunen met service.”

Kiijk voor meer info op de website www.dimatech.nl of neem contact op met Michel Haaima 06 – 51 79 88 57. Zie ook www.stylecncmachines.nl