Demobus Control Techniques bij STYLE

Afbeelding niet beschikbaar

Demobus Control Techniques bij STYLE

Vrijdag 24 juni mocht STYLE High Tech de ‘Demo-trainingsbus’ van Control Techniques ontvangen in Bunschoten. Met de keuze voor aandrijf- en besturingscomponenten van Control Techniques biedt STYLE al jaren een hoge precisie en betrouwbaarheid op haar machines.

Door de focus op enkelstuks en kleine series, in kleine en grote draaidiameters, worden de STYLE machines vaak uitgebreid met klantspecifieke opties. Mede door de samenwerking met Control Techniques bied STYLE altijd de best toegespitste opties, met de juiste specificaties en capaciteiten. Het demo- en trainingsbezoek van Control Techniques geeft STYLE, niet alleen een goede update van kennis, maar juist ook het vertrouwen in de juiste leverancier voor de aandrijf- en besturingscomponenten van haar machines.

Anton Lammers van STYLE; “Met het bezoek van Julian Kok van Control Techniques, hebben we de techneuten bij elkaar. Een mooie gelegenheid om hem met technische en praktische vragen te bestoken!”

Vanaf 10.00 was de vrachtwagen van Control Techniques opgesteld in de productieruimte van STYLE. “Een bedrijf met mooie producten, en specifieke vragen. Daar maken we graag tijd voor! En… ” voegt Julian Kok daaraan toe; “waar kan je demobezoek nou beter afsluiten dan de gezellige vrijdagmiddag bij STYLE?!”