Dealernetwerk STYLE uitgebreid naar Verenigd Koninkrijk

technishow 2018

Dealernetwerk STYLE uitgebreid naar Verenigd Koninkrijk

Vanuit het VK een actieve focus op de STYLE machines

logo chester machine tools

Het dealernetwerk van STYLE is opnieuw uitgebreid met een vooraanstaande bedrijf, Chester Machines Tools, uit Birmingham (Verenigd Koninkrijk). Hiermee verwerft Chester Machines Tools exclusieve verkooprechten van STYLE.

Chester Machine Tools

Chester Machine Tools is opgericht in 1992 en is een van de grootste dealers van conventionele en CNC machines in het Verenigd Koninkrijk. Ze bieden een uitgebreid assortiment in onder andere draaibanken, freesbanken, boormachines, slijpmachines en productiemachines. Hiermee voorziet Chester het Verenigd Koninkrijk van de behoefte aan kwalitatief goede machines. Samen met het team wordt deze visie in werkelijkheid gebracht in Birmingham. Zij gaan de verkoop en service verrichten van de STYLE machines in het Verenigd Koninkrijk. Hiermee verwerft Chester Machine Tools exclusieve verkooprechten van STYLE machines in de VK.  “Wij waren, na het zien van de eenvoudige en unieke STYLE besturing, direct overtuigd van de kracht van de STYLE machines. Ook heeft het bezoek aan Bunschoten ons het vertrouwen gegeven om een goed partnerschap met STYLE aan te gaan.”, vertelt Anthony Edwards over de samenwerking met STYLE.

Dankzij de samenwerking met Chester, wordt het service aanbod wat gegeven wordt in de eigen taal ook verder uitgebreid. Naast de aankoop van een STYLE 510 draaibank voor in hun showroom, stuurt Anthony service monteurs naar Bunschoten voor een opleiding op de STYLE CNC Machines. Hierdoor wordt de best mogelijke service en kwaliteit gegarandeerd, in welk land de machine ook gekocht wordt.

Mach 2018

MACH is het belangrijkste evenement in het VK om op techniek gebaseerde productietechnologieën te demonstreren. Geen enkele andere beurs brengt zoveel belangrijke besluitvormers samen in een periode van vijf dagen. Geen enkel ander evenement trekt meer dan 25.000 bezoekers – allemaal op zoek naar nieuwe leveranciers, nieuwe producten, netwerken en nieuwe zakelijke relaties.

Voor het eerst in de geschiedenis van STYLE wordt er in Engeland een 510 draaibank gedemonstreerd op de Mach. Chester Machine Tools heeft voor hun eigen showroom en voor deze beurs een STYLE 510 draaibank gekocht om deze voor het eerst aan het Engelse publiek te tonen.

Bezoek Chester Machine Tools op MACH 2018 op standnummer H17-564.

Kijk voor meer informatie op de website www.chestermachinetools.com of www.stylecncmachines.nl

chester machine tools advert

Advertentie Mach 2018 vanuit Chester Machine Tools