Dealernetwerk STYLE nog verder uitgebreid

Intertool en geskor dealers

Dealernetwerk STYLE nog verder uitgebreid

Het dealernetwerk van STYLE is opnieuw uitgebreid met twee vooraanstaande bedrijven uit Hongarije en Israël. Beide verwerven exclusieve verkooprechten als dealer van STYLE CNC Machines in hun land.

GesKor Kft.

GesKor is opgericht in 2011 door het samenvoegen van twee kleinere bedrijven. De filosofie luidt: het verkopen van Europese kwaliteitsproducten met de beste ondersteuning, van verkoop tot service. Het hoofdkantoor van GesKor bevindt zich in het Westen van Hongarije in een sterk ontwikkeld industrieel gebied, dicht bij zowel Budapest, Bratislava en Wenen. Met STYLE als partner zal het voor het eerst zijn dat GesKor draaibanken gaat verkopen, omdat ze niet eerder een betrouwbare partner konden vinden. “Met het exclusieve dealerschap van STYLE CNC Machines voor Hongarije gaat er een markt voor ons open. Onze ambitie is om een zo compleet en perfect mogelijk partnerschap op te bouwen en te behouden met onze partners en klanten.”, aldus Richárd Kormányos, directeur van GesKor.

InterTool Machine Tools Ltd.

InterTool Machine Tools is een Israëlisch bedrijf, bekend in de luchtvaartindustrie. In de afgelopen 30 jaar hebben zij onder andere portaal freesbanken, slijpmachines, cilindrische slijpmachines maar ook bewerkingscentra en draai- en freesbanken geleverd aan gerenommeerde bedrijven wereldwijd. Daarnaast maken zij werktuigen en geavanceerde gereedschappen voor algemeen gebruik. Gevestigd in de ‘Industrial Park’ vlakbij Netanya, waar samenwerking in de industriesector centraal staat. “Na ons tweedaags bezoek aan STYLE voelde wij ons direct welkom. Als exclusieve dealer in Israël wordt een nieuwe markt aangeboord voor STYLE. Om kracht achter deze samenwerking te zetten, hebben wij direct een STYLE 350 en 510 besteld zodat in mei de eerste demo’s gegeven kunnen worden”, zegt Eli Peled, directeur van InterTool.

Samenwerking

Dankzij de samenwerking met deze twee bedrijven, wordt het service aanbod wat gegeven wordt in de eigen taal ook verder uitgebreid. Zowel Geskor als InterTool zullen engineers naar Bunschoten sturen voor een opleiding op de STYLE CNC Machines. Hierdoor wordt de best mogelijke service en kwaliteit gegarandeerd, waar de machine ook gekocht wordt.

Kijk voor meer informatie op:

www.intertool.co.il

www.geskor.com