Schrijf nu al in voor Dé Maakindustrie Dag: de inspiratiedag voor de maakindustrie

Afbeelding niet beschikbaar

Schrijf nu al in voor Dé Maakindustrie Dag: de inspiratiedag voor de maakindustrie

maakindustrie

Dé Maakindustrie Dag

Op 19 oktober 2017 vindt voor de tweede keer de minibeurs ‘De Maakindustrie Dag’ (voorheen de Techni-Pre-Show) plaats als voorbeschouwing op de TechniShow in maart 2018. Deze beurs wordt gehouden bij STYLE CNC Machines, centraal gelegen in Bunschoten. Tijdens deze editie van De Maakindustrie Dag presenteren nog meer standhouders hun kennis en kunde en geven alvast een voorproefje op hun deelname aan de TechniShow 2018.

Deze editie staat in het teken van kennis en het behoud van technologische kennis in de maakindustrie. Tussen de machines en bedrijvigheid door, willen wij standhouders de mogelijkheid geven hun nieuwste producten en innovaties te tonen.

Alle specialismen op het gebied van verspaning en de maakindustrie worden bij STYLE onder één dak samengebracht zodat geïnteresseerden laagdrempelig kennis kunnen maken met al deze partners. Door alle partners samen te brengen op één evenement wordt de synergie versterkt en vullen ze elkaar aan.

Kennissessies

Tijdens meerdere kennissessies verspreid over de dag vertellen exposanten meer over de toepassingen van hun producten. Ideaal voor de verspanende specialist die graag zijn kennis wil aanvullen met de nieuwste innovaties.  De inhoud van de kennissessies wordt na de zomer bekend gemaakt.

Exposanten

De eerste exposanten zijn inmiddels al bekend, zij gaan u verrassen tijdens Dé Maakindustrie Dag:

  • Haimer GmbH
  • SafanDarley
  • Bewo Cutting Systems
  • Rhenus
  • Cad2M

… én er zullen er nog vele volgen! Houdt de website in de gaten voor alle deelnemende partners.