STYLE op MTMS met twee machines

Afbeelding niet beschikbaar

STYLE op MTMS met twee machines

STYLE CNC Machines is al 20 jaar gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van CNC draai– en freesbanken voor kleine series. Alle machines van STYLE zijn uitgevoerd met de zeer gebruikersvriendelijke STYLE  Besturing. De wijze van programmeren is verbluffend eenvoudig en binnen een paar uren aan te leren. Ook draaiers en frezers zonder CNC ervaring zijn snel in staat met deze machines te werken. De STYLE Besturing is intuïtief opgebouwd en dankzij het smart menu wordt de bediener als het ware door het programma geleid.

STYLE heeft een uitgebreid gamma: draaibanken van 350 tot 750mm draaidiameter en tot 4 meter tussen de centers. De freesbanken gaan van een X-slag van 600mm tot wel 4.000mm. Alle freesbanken kunnen in zowel een gesloten versie als in een semi gesloten versie worden geleverd.

In de Benelux zijn inmiddels meer dan 750 STYLE machines geïnstalleerd en tijdens de MTMS van 20-22 maart in Brussel worden de STYLE 510 draaibank en de STYLE BT-1500 freesbank onder spaan gedemonstreerd en worden de bezoekers uitgebreid voorgelicht over de STYLE Besturing.

Voor vragen kunt u bellen met Geert de Langhe +32 497-322109. Bezoek ons tijdens de beurs:

Hal 11 stand 112!