Case New Holland doet het met STYLE

Afbeelding niet beschikbaar

Case New Holland doet het met STYLE

Na een lange technische studie ronde met verscheidene leveranciers, koos CNH Zedelgem voor de CNC Teach-in draaibank van STYLE High Tech voor hun Proefafdeling.

Eddy Bout: “Ter vervanging van een conventionele draaibank, zochten wij voor onze Proefafdeling een uiterst stabiele machine die daarbij snel en eenvoudig te programmeren was. De prototypes moesten zo kompleet mogelijk worden afgewerkt om doorlooptijden zo kort mogelijk te houden. Finaal kozen we voor de full-option STYLE 750 (x2000dbc) met C-as en roterende gereedschappen en vele andere opties.”

“Doch niet alleen de stabiliteit van de machine en eenvoud van programmeren gaf de doorslag. Ook vele andere positieve punten deden ons voor de STYLE kiezen, zoals: rechtstreeks contact met de constructeur en dit in je eigen taal, afwijkingen t.o.v. standaard machine of opties konden snel en goedkoop gerealiseerd worden. Ook de besturing die gebaseerd is op Windows platform, wat updates mogelijk maakt en ons zodoende steeds een recente besturing heeft was aardig meegenomen.”