BT 1500 met nieuw plaatwerk

BT1500 freesbank nieuw plaatwerk

BT 1500 met nieuw plaatwerk

BT1500 freesbank nieuw plaatwerk

BT 1500 met nieuw plaatwerk

Nieuw plaatwerk op onze BT 1500 freesbank: premium design en veiliger voor elke gebruiker.

Het afgelopen jaar is onze R&D product afdeling druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuw plaatwerk voor onze BT 1500 freesbank. Deze ontwikkeling maakt het eenvoudiger om in meerdere landen onze BT op de markt te brengen. Het nieuwe unieke design kernmerkt zicht door het semi-gesloten plaatwerk met veel glas voor optimaal zicht op het product.

De nieuwe BT is dankzij het gesloten design in staat om de veiligheid van de gebruiker te garanderen. Ondanks het gesloten karakter van de machine is deze toch zeer eenvoudig te beladen door het open ontwerp. De deuren kunnen over de hele breedte van het bed geopend worden. Door het unieke gebruik van het glas heeft de gebruiker altijd goed zicht op het bed en het product.

Daarnaast is er veel ruimte voor het opspannen van producten omdat zowel de voorste deuren als de zijkanten open kunnen. Hierdoor wordt het bereik optimaal benut. Dankzij het semi-gesloten plaatwerk blijven de spanen en blijft de koeling binnen de machine. Hierdoor blijft de omgeving schoner en is de werkruimte veiliger omdat er geen spanen uit de machine kunnen vliegen.

De wens van klanten om enkelstuks en kleine series snel en eenvoudig te kunnen produceren heeft centraal gestaan bij het ontwerp. Ook de STYLE besturing en software zijn hiervoor speciaal ontwikkeld. Met deze combinatie neemt de nieuwe STYLE freesbank een zeer sterke positie in in de markt van machines voor enkelstuks en kleine series.

Het ontwerp oogt zeer strak en modern en is ergonomisch verbeterd ten opzichte van het vorige model. STYLE heeft zich altijd sterk onderscheiden door onder andere de ronde vormgeving van de STYLE CNC draaibanken. Met het nieuwe ontwerp voor de freesmachines versterken wij ons imago als vernieuwend en innoverend bedrijf.

Freesbank BT 1500 gesloten plaatwerk
BT1500 freesbank nieuw plaatwerk