STYLE black friday

It’s the deal you have been waiting for!

Weten of onze machine uw producten kunnen verspanen?

Black friday discount code STYLE
Black friday discount code STYLE

5% korting op je volgende machine

Dit is hét beste moment om uw nieuwe CNC machine aan te schaffen met 5% korting op de gegeven prijs! De BLACK FRIDAY korting is alleen VANDAAG geldig bij STYLE CNC Machines. Ontgrendel hieronder snel de kortingscode!

Wat is Black Friday?

En wat is de betekenis van Black Friday? Volgens velen werd de term Black Friday voor het eerst gebruikt in de USA in de jaren 50. Na Thanksgiving was er een enorme verkeersdrukte om en rond Philadelphia en werd Black Friday gebruikt als term om naar deze drukte te verwijzen. Een vergelijkbare term in Europa is zwarte zaterdag, wanneer veel mensen met de auto vertrekken naar een vakantiebestemming. Daarnaast is er ook een theorie dat de term gebruikt werd door winkeliers, die na Thanksgiving uit de rode cijfers, oftewel verlies, en in de zwarte cijfers, oftewel winst, raakten. Eén ding is zeker, Black Friday 2021 is een spektakel voor zowel kopers als verkopers.

Hoe lang duurt Black Friday?

Black friday betekend één hele dag vol kortingsacties.

Tot wanneer is Black Friday?

Black friday eindigt ”officieel” als de dag voorbij is.

Actievoorwaarden
Deze aanbieding is geldig op 26 november 2021. Promotiecode SCMBLK21 geeft je 5% korting op onze CNC machines. De korting geldt op de offerte wanneer deze is aangevraagd op 26 november 2021. De korting blijft geldig voor de aanvraagde offerte.

Liever direct onze verkopers benaderen?

Erwin Koelewijn

Sales Noord & Oost Nederland

Michel Haaima

Sales Midden & West Nederland

Jeroen ter Haar

Sales Zuid Nederland

Geert de Langhe

Sales België