Al honderd jaar vakmanschap met Machinefabriek A. Ruinard BV

Afbeelding niet beschikbaar

Al honderd jaar vakmanschap met Machinefabriek A. Ruinard BV

Al honderd jaar biedt Machinefabriek A. Ruinard BV kwaliteit in enkelstuks en kleine series. Reden voor STYLE high Tech om deze verspaandersfamilie te feliciteren.

Sinds de oprichting in 1901 is Machinefabriek A. Ruinard BV een specialist op het gebied van draaien, frezen en boren van diverse materialen en metaalkwaliteiten. Een begrip in kwaliteit en nauwkeurigheid. Naast een range van conventionele draaibanken en randgereedschap is de moderne werkplaats ingericht met verschillende draai- en freesbanken van STYLE.

De combinatie van enkelstuks en kleine series in specialistisch maatwerk, en daarvoor het gebruik van de unieke STYLE machines, biedt Ruinard haar afnemers een nauwkeurige en hoge kwaliteit.

Dit 100 jarig bestaan werd donderdag 29 september feestelijk gevierd met een uitgebreide receptie en vele felicitaties. Ook STYLE High Tech was uitgenodigd en naast de persoonlijke felicitaties aan de medewerkers tijdens deze receptie. Willen we het team van vakmensen via deze weg nogmaals hartelijk feliciteren en bedanken voor de prettige samenwerking zover.

Voor meer informatie over het vakmanschap en de maatwerkproducten die machinefabriek A. Ruinard BV maakt, verwijzen wij u graag naar de website www.aruinard.nl