1000e machine in Nederland geleverd: Veros Metaalwerken

Veros MC 1000

1000e machine in Nederland geleverd: Veros Metaalwerken

State of the art metal processing. En dat midden in de natuur

“Met de nieuwe MC 1000’s hebben wij weer twee frisse, snelle, volwaardige machines met de nodige extra opties voor ons machinepark”

Veros is een dynamisch familiebedrijf uit Scherpenzeel met ruim 35 jaar ervaring in de toelevering van industriële onderdelen, geproduceerd door middel van verspanende bewerkingen. Veros produceert vooral enkelstuks en kleine tot middelgrote series, wat het portfolio erg afwisselend maakt. Veros levert haar producten o.a. in de machinebouw, automobielindustrie en verpakkingsindustrie.

Veros beschikt over diverse afdelingen met elk meerdere machines. De CNC freesafdeling bestaat uit 12 machines, waarvan twee machines zijn uitgevoerd met een robotbeladingssysteem voor series en één machine is uitgevoerd met een 24/7 robotcel, welke enkelstuks en series door elkaar heen kan produceren. De freesbanken van Veros kunnen producten produceren tot een maximale grootte van 4000 mm x 2000 mm.

De CNC draaiafdeling bestaat uit zes machines, waarvan twee zijn uitgevoerd met een stafaanvoer tot 80 mm. De maximale diameter die gedraaid kan worden is Ø 1500 mm en daarnaast kan er tot een lengte van 4000 mm met een maximale diameter van Ø 750 mm gedraaid worden. Daarnaast beheerst Veros nog vele andere aspecten binnen de metaalbewerking, zoals lassen, slijpen, draadvonken, gereedschap maken en 24/7 robot automatisering

Veros heeft onlangs 2 STYLE MC 1000’s aangeschaft om haar jaren oude STYLE BM-6’s te vervangen, wat de 999e en 1000e STYLE machine geleverd in Nederland zijn. Een jubileum machine dus!

Voor Veros alweer de 7e en 8e STYLE machine in hun machinepark. Oscar Fränzel, directeur van Veros, was zelfs één van de eersten die in 1995 een STYLE machine aanschafte. “Ik heb altijd ongecompliceerd samengewerkt met STYLE. Het contact is makkelijk, ze zijn doelgericht en actief, bieden goede inruilprijzen en het belangrijkste: de service is uitstekend. Ook heb ik zelden storingen bij mijn 6 huidige STYLE machines en heb ik minder onderhoudskosten dan dat ik bij enkele andere leveranciers per machine heb. Met de nieuwe MC 1000’s hebben wij weer twee frisse, snelle, volwaardige machines met de nodige extra opties voor ons machinepark”.

Hands-on mentaliteit, duurzaamheid, korte lijnen en een horizontale organisatiestructuur zijn de kenmerken van Veros. De relatie met collega’s, klanten en leveranciers kenmerkt zich door duurzaamheid, wat wij binnen STYLE alleen maar kunnen beamen.

Veros MC 1000