STYLE ruimt de voorraad op!

De komende tijd gaan we al onze voorraad opruimen! Tegen zeer scherpe prijzen kunt u tweedehands én demomachines aanschaffen. Wilt u meer informatie of direct een offerte aanvragen? Aarzel dan niet en vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Al onze machines zijn ontworpen en ontwikkeld speciaal voor de productie van maatwerk en kleine series. Op alle STYLE machines wordt dé unieke STYLE Besturing uitgeleverd. Ook bestaande STYLE machines kunnen naar de nieuwe STYLE Besturing worden opgewaardeerd, waardoor ook deze machines voorzien zijn van de laatste besturingstechnologie. Het wordt nog eenvoudiger om te draaien en frezen met onze unieke innovatie. De voordelen en eenvoud van de vorige STYLE versies en de nieuwste toepassingen op het gebied van intuïtief programmeren zijn in deze nieuwe besturing samengebracht.

Disclaimer: De opruimactie geldt op alle STYLE CNC machines uit VOORRAAD. Vraag STYLE CNC Machines naar de actievoorwaarden. Wijzigingen voorbehouden.