Telefoniste/receptioniste/administratief medewerker (± 24 uur)

Telefoniste/receptioniste/administratief medewerker (± 24 uur)

Werken bij STYLE CNC Machines betekent werken in een modern en sociaal bedrijf in de maakindustrie.

STYLE bouwt metaalbewerkingsmachines met unieke STYLE-besturing. Deze machines worden grotendeels in Europese landen geleverd, maar soms ook ver erbuiten.

Het hoofdkantoor in Bunschoten telt zo’n 50 medewerkers. Daarnaast zijn er eigen vestigingen in België, Tsjechië en Polen.

 

Vanaf januari 2020 is er in het kantoor in Bunschoten ruimte voor een:

Telefoniste/receptioniste/administratief medewerker (± 24 uur)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Dit ga je doen:

Je beantwoordt in eerste instantie de inkomende telefoon. Daarnaast ontvang je bezoekers met een gezellig praatje en zorgt dat zij zich welkom voelen.

Alhoewel je collega’s gewend zijn hun eigen troep op te ruimen, controleer jij of de kantine na de pauzes inderdaad netjes achterblijft. Jij neemt ook de inkoop van de kantinevoorraad voor je rekening. De resterende 50% van je tijd besteed je aan administratief werk, zoals de urenadministratie en het verwerken van service-rapporten.

Je werkomgeving:

Je start nu nog op de Nijverheidsweg, maar in het voorjaar van 2020 betrekt STYLE een gloednieuw bedrijfspand aan Het Steenland in Bunschoten. Bij STYLE, waar voornamelijk mannen werken, heerst een informele sfeer waar in een hecht teamverband wordt samengewerkt.

STYLE zoekt:

een flexibele, doortastende collega die tegen een stootje kan. Ben jij beschikbaar tijdens kantooruren op woensdag, vrijdag en een derde dag naar keuze, dan hebben wij bij STYLE een leuke baan voor jou.

Jij:

bent een spontaan en sociaal persoon en hebt MBO werk- en denk niveau. Een echte teamplayer die beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je verstaanbaar kunnen maken in het Engels is een vereiste. Als je daarnaast ook nog Duits spreekt is dat mooi meegenomen. Jij hebt ervaring met minimaal het MS Office pakket. Kennis van Ridder IQ is een pré.

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV nog voor eind november te sturen naar:

STYLE CNC Machines, t.a.v. Hetty Beekhuis, Postbus 136, 3750 GC  Bunschoten.

Wil je meer informatie dan kun je mailen of bellen met Marianne de Graaf of Hetty Beekhuis, tel: 033 – 20 525 00 of info@stylecncmachines.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld