STYLE voorraaddeals

BREAKING: 20% korting op draai- en freesbanken!

Het jaar 2020 is voor STYLE anders dan anders: verhuizing naar een nieuw pand, geen beurzen en geen open dagen. Daarom geven wij maar liefst 20% korting op al onze draai- en frees machines uit voorraad.

De officiële grote opening van ons pand gaat dit jaar niet door maar wij nodigen u van harte uit om langs te komen in onze nieuwe showroom en assemblagehal. Maak snel een afspraak voor een privé rondleiding én demonstratie op onze machines, uiteraard volgens de regels van het RIVM.

Al onze machines zijn ontworpen en ontwikkeld speciaal voor de productie van maatwerk en kleine series. Op alle STYLE machines wordt dé unieke STYLE Besturing uitgeleverd. Ook bestaande STYLE machines kunnen naar de nieuwe STYLE Besturing worden opgewaardeerd, waardoor ook deze machines voorzien zijn van de laatste besturingstechnologie. Het wordt nog eenvoudiger om te draaien en frezen met onze unieke innovatie. De voordelen en eenvoud van de vorige STYLE versies en de nieuwste toepassingen op het gebied van intuïtief programmeren zijn in deze nieuwe besturing samengebracht.

Profiteer van de voorraaddeals

Disclaimer: De STYLE voorraaddeals geldt op alle STYLE CNC machines uit VOORRAAD. De actie loopt van 7 september tot en met 30 september en is alleen geldig in NEDERLAND. De uiterste registratiedatum is 30/09/2020. Vraag STYLE CNC Machines naar de actievoorwaarden. Wijzigingen voorbehouden.