style_banner_ons_verhaal_mih

Ons verhaal

Home > Ons verhaal

STYLE CNC Machines: Machinebouwers sinds 1991

Al sinds haar oprichting in 1991 heeft STYLE haar focus op de eenvoudige productie van enkelstuk en kleine series. STYLE is fabrikant van draai- en freesmachines, van ontwikkeling tot eindproduct. Van besturing tot service geheel in eigen hand. Dit maakt dat STYLE een bekende en betrouwbare leverancier is voor bedrijven in de machinebouw, prototyping en onderhoud.

STYLE werkt met haar klanten en medewerkers dagelijks aan vooruitstrevende en eenvoudige machines. Uitgerust met de unieke STYLE besturing zijn de draai- en freesbanken toegankelijk voor de beginnende verspaner en uitgebreid met diverse complexe functionaliteiten voor de ervaren CNC operator. Al binnen één dag training kunt u aan de slag met verspanen op de STYLE machines.

Organisatie en verkoop

Het hoofdkantoor van STYLE is gevestigd in Bunschoten, Nederland. Hier zit naast de verkoop, R&D-afdeling en logistiek/inkoop, ook de assemblage-afdeling van de machines. Alle machines, ook voor export, worden gebouwd in Bunschoten. Naast het hoofdkantoor heeft STYLE eigen verkoopvestigingen in Nederland, België, Tsjechië en Polen en een uitgebreid dealernetwerk in vrijwel geheel Europa. Intercontinentale verkoop en export wordt vanuit het hoofdkantoor in Bunschoten verzorgd.

De verkoopvestigingen in Nederland, Tsjechië en Polen hebben een eigen showroom en servicemedewerkers voor directe ondersteuning bij de klant. Al onze dealers zijn uitgebreid getraind en ervaren met de STYLE machines en vanuit Bunschoten zijn internationale service engineers beschikbaar bij de ondersteuning van de dealers.

STYLE & de Nivora Groep

De Nivora groep is een Nederlandse industriële onderneming met een specifieke missie, een lange geschiedenis en een bijzondere eigendomsstructuur.

De groep omvat vijf vooraanstaande Nederlandse merken metaalbewerkingsmachines met een rijke historie: Darley (1934) en Safan (1960) die onder het nieuwe merk SafanDarley innovatieve machines bouwen voor de plaatbewerking, Bewo Cutting Systems (1935) dat industriële zaagmachines produceert,  STYLE CNC Machines (1991), producent van unieke draai- en freesbanken en DYNOBEND (1988), specialist in oplossingen voor  koud vervormen van buizen. De Nivora groep heeft fabrieken in Lochem, Eijsden, Waalwijk, Bunschoten en Haaksbergen en vestigingen in Amerika, Duitsland, Engeland, Tsjechië, Polen en Taiwan. Er werken ruim 350 mensen in Nederland.

Unieke STYLE fabrikantenservice

Wij dragen zorg voor de continuïteit van onze machines met onze unieke en betrouwbare fabrikantenservice. Van een ingebruikstelling op locatie tot het snel leveren van een onderdeel; STYLE wil u doen verwonderen met deze flexibele service. STYLE is het juiste adres voor demonstraties, trainingen, onderhoud, keuringen en klantspecifieke projecten.

fabrikanten service monteurs
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen, acties en aanbiedingen

Benieuwd naar onze showroom en machines?

U kunt direct aan een afspraak plannen of neem telefonisch contact met ons op via 033-2052500.