Live blog nieuwe pand

08-11: Voortgang nieuwe pand

Deze week is een grote stap gezet in het wind- en waterdicht maken van het pand. De dakplaten zijn geplaatst en ook de zijkanten van de hal staan inmiddels. De lichtstraten voor extra daglicht in de assemblagehal zijn nu ook duidelijk zichtbaar. De parkeergarage, magazijn en dakterras zijn aan de buitenkant gemetseld en het kantoorgedeelte volgt snel.

01-11: Voortgang nieuwe pand

Deze week hebben de bouwvakkers de staalconstructie afgerond en zijn de laatste palen voor de fundering onder de hal geboord. De complete vorm van de hal is nu zichtbaar. Daarnaast hebben ze alvast de netten aangebracht voor de valbeveiliging tijdens het plaatsen van de dakplaten. De stalen dakplaten en de hemelwaterafvoer wordt volgende week een start meegemaakt.

25-10: Voortgang nieuwe pand

Afgelopen week is er weer enorm veel vooruitgang geboekt op de bouw. Inmiddels is het complete frame van de hal klaar en wordt het frame van de showroom opgebouwd. Hopelijk gaat over een kleine twee tot drie weken het dak erop en is pand bijna wind- en waterdicht. De laatste stap voordat het grondwerk wordt gedaan en de grond wordt geëgaliseerd, wordt de fundering voor de hal geplaatst.

18-10: Voortgang nieuwe pand

Na het plaatsen van de laatste betonplaten, heeft aannemer Koelewijn Bouw zijn onderaannemer MSP dak en wand laten starten aan de productiehal. De achterwand is geplaatst en inmiddels staan de 16 palen in het midden van hal ook. Komende week wordt hard doorgewerkt om de staalconstructie van de hallen af te maken en wordt een begin gemaakt aan de showroom. Nog heel even geduld en dan is het wind- en waterdicht!

04-10: Voortgang nieuwe pand

Het hoogste punt van de kantoren en magazijn is bijna bereikt. De allerlaatste palen zijn afgelopen week geplaatst evenals de betonplaten. Deze foto’s geven een iets minder actueel beeld want ze zijn deze week begonnen met het bekleden van de buitenkant en het zetten van de betonnen wanden.

23-09: Voortgang nieuwe pand

De allerlaatste palen voor de tweede verdieping zijn geplaatst en nu is het wachten op de betonplaten voor deze verdieping. Volgende week liggen de betonplaten waarschijnlijk al op hun plek.

13-09: Voortgang nieuwe pand

De tweede verdieping wordt nu echt langzaam zichtbaar. De palen voor de betonplaten zijn inmiddels geplaatst en nu is het wachten totdat de betonplaten daadwerkelijk worden neergelegd. Daarnaast wordt er door STYLE samen met het bouwteam druk overlegd over alle zaken binnen, zoals bijvoorbeeld binnendeuren en de sloten.

06-09: Voortgang nieuwe pand

05-08: Voortgang nieuwe pand

02-08: Voortgang nieuwe pand

26-07: Voortgang nieuwe pand

28-06: Voortgang nieuwe pand

19-06: Voortgang nieuwe pand

Aan de rechterkant van het pand worden de kantoren geplaatst. Aan de linkerzijde is de fundering voor de parkeergarage en opslag al zichtbaar. Tussen deze twee ‘torens’ komt de experience room waar straks iedereen onze machines kan testen en ervaren. Het hoogste punt wordt rondom de bouwvak verwacht.

21-05: Voortgang nieuwe pand

17-04: Voortgang nieuwe pand