STYLE Draait door!

STYLE Draai door

Actie geldig t/m 31 juni

Nog 1 week & nog maar 2 modellen beschikbaar0%

STYLE Draait DOOR!

Profiteer alleen in juni van deze eenmalige kans om een demomodel STYLE 510 draaibank voor een unieke lage prijs aan te schaffen!

Wilt u graag een up to date machinepark? Vraag een vrijblijvende offerte aan of plan direct een demonstratie in en ervaar zelf de kracht van onze CNC machines

Al onze machines zijn ontworpen en ontwikkeld speciaal voor de productie van maatwerk en kleine series. Op alle STYLE machines wordt dé unieke STYLE Besturing uitgeleverd. Ook bestaande STYLE machines kunnen naar de nieuwe STYLE Besturing worden opgewaardeerd, waardoor ook deze machines voorzien zijn van de laatste besturingstechnologie. Het wordt nog eenvoudiger om te draaien en frezen met onze unieke innovatie. De voordelen en eenvoud van de vorige STYLE versies en de nieuwste toepassingen op het gebied van intuïtief programmeren zijn in deze nieuwe besturing samengebracht.

Nog 1 week & nog maar 2 modellen beschikbaar

STYLE 510 Draaibank

De STYLE 510 draaibank is uitermate geschikt voor de productie van maatwerk, kleine series en revisiewerk. Voor de draaispecialist die snel wil werken, hoogwaardige producten maakt en snel wil schakelen tussen producten.

  • Uitgebreide CNC functionaliteit;
  • 3D simulatieprogramma;
  • Volledig gesloten machine, CE gekeurd;
  • Optimale toegankelijkheid en bedieningsgemak;
  • Volledig Nederlandse ontwikkeling en productie.

Demomodel STYLE 510 (1350 dbc)

Nu voor slechts €53.900
Inclusief 7,5 kW hoofdmotor, autom. gereedschapswisselaar VDI-40, koelvloeistofschakelaar en potentiometer slechts €59.990
Levertijd in overleg

Demomodel STYLE 510 (1850 dbc)

Inclusief 102 doorlaat, verzwaarde losse kop en VDI-40 autom. gereedschapswisselaar.
Nu voor slechts €73.900
Levertijd in overleg

Disclaimer: De actie geldt in juni 2019 op de demomodellen van de STYLE 510 draaibank. Flexibele opties mogelijk. Levertijden altijd in overleg. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Vraag STYLE CNC Machines naar de actievoorwaarden. Wijzigingen voorbehouden.