Je hebt CNC freesbanken. En je hebt STYLE CNC freesbanken.

De meest veelzijdige freesbank in zijn klasse is de beste in zijn klasse! Pak deze kans voor 31 mei 2018 en profiteer van demoprijzen op de BT 1500 freesbank. Dé kans om zeer aantrekkelijk een nieuwe STYLE CNC freesbank voor enkelstuks en kleine series aan te schaffen. Met een korte levertijd is het mogelijk om bijna direct te beginnen met verspanen.

Een demo zegt meer dan 1000 woorden. Kom langs en ervaar de kracht van de machine en eenvoud van onze unieke, zelfontwikkelde STYLE besturing!

WERKEN MET EEN CNC FREESBANK VAN STYLE

Het ruime assortiment aan freesbanken van STYLE zijn voorzien van een frees waarmee u hoogwaardig en precies aluminium, messing, RVS of andere metalen kunt frezen. Met de eenvoudige STYLE besturing en ons ergonomische design is het fijn en verantwoord om te werken met onze CNC freesbanken.

De freesbank bedienen met onze eenvoudige CNC besturing

Onze CNC freesbanken zijn uitgerust met onze unieke STYLE-besturing. Dit wordt door onze softwareafdeling ontwikkeld, getest en onderhouden zodat de besturing voldoet aan de nieuwste marktconforme kennis en technologie. Met onze STYLE besturing werkt u met een volledige intuïtieve CNC besturing zonder uitgebreide G-code kennis, waardoor onze besturing makkelijk in gebruik is voor zowel ervaren als startende operators.

Betrouwbare freesbank en bewerkingscentrum

Wij hebben diverse CNC freesbanken in onze catalogus, door een keuze te maken uit de STYLE BT 600BT 1000BT 1500BT 1500+BT 2000 en de BT 3000 is er altijd een machine die past in uw machinepark. Wij helpen u graag met advies op maat en met een demonstratie op een van onze CNC freesbanken maakt u direct kennis met onze eenvoudige CNC besturing. Voor uw bedrijf haalt u op deze manier alleen het beste in huis. Met een verspanende oplossing van STYLE CNC Machines is uw bedrijf weer helemaal up to date en klaar voor de toekomst.

Service en onderhoud van uw CNC machine

Naast het hoofdkantoor in Bunschoten-Spakenburg hebben we eigen verkoopvestigingen in Nederland, België, Tsjechië en Polen. Door de unieke Nederlandse fabrikantenservice is er vaak direct een monteur beschikbaar om uw CNC freesbank of CNC draaibank te repareren, te updaten of een cursus te geven zodat uw machine altijd in werking blijft en uw medewerkers altijd op de hoogte zijn van nieuwe kostenbesparende functionaliteiten.

Neem contact op met ons sales team om direct een afspraak te maken!

Vraag hier een demo of offerte aan voor een BT 1500 freesbank met demoprijzen!
Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen, acties en aanbiedingen